Рецензије о Keto Eat&Fit

 • София
  Пре сам имао 118 килограма и више нисам веровао да могу да се изборим са гојазношћу. Лекар ми је прописао кето дијету заједно са узимањем кето еат & фит капсула. Никада не бих веровао да губљење килограма може бити тако лако. У првом месецу сам већ смршао 21 килограм и на томе нећу стати!
  Keto Eat&Fit
 • Драган
  С годинама је почео да се веома опоравља. Супруга је покушала да ме стави на дијету, али дуго нисам могао да поднесем, стално сам размишљао о храни, желео сам месо. Научио сам о кето дијети, са којом треба да једете месо и масну храну, и одлучио сам да покушам. Заједно са њом почео сам да користим кето еат & фит капсуле. Као резултат - једем месо, али килограми одлазе! И без глади!
  Keto Eat&Fit
 • Наталия
  Претходно сам покушавао да седим на кето дијети, али нисам могао поново да уђем у кетозу, 3-4-ог дана појавиле су се јаке главобоље и сломио сам се. Пријатељ ми је саветовао да уз дијету узимам и капсуле Кето Еат & Фит. код њих сам већ другог дана осетио вал енергије! У првој недељи сам смршао скоро 5 кг!
  Keto Eat&Fit
 • Снежана
  Редовно користим капсуле Кето Еат & Фит када идем на кето дијету. За месец дана употребе успевам да скинем 10-15 килограма, док не осећам глад и не вежбам у теретани.
  Keto Eat&Fit
 • Йован
  Кето Еат & Фит капсуле је врло лако узети, а заједно са посебном дијетом дају врло брз ефекат. Лично сам за само месец дана успео да изгубим 14 килограма на овај начин.
  Keto Eat&Fit
Рејтинг Keto Eat&Fit
4.2
26